Friday, June 26, 2009

Hai cu distractia



Si nu parea sa fie beat... Inconstient? Nu cred. Dupa cum arata lucrurile, fapta a fost premeditata. A trebuit sa gaseasca acele 2 masini pe care sa se sprijine si un prieten saritor care sa-l ajute sa-si duca experimentul la... bun sfarsit.

2 comments:

  1. Sa inteleg ca avem de-a face cu un om sfant, care a creat acest blog, dar la viata lui a fost model pentru altii, nu a facut tampenii, nu a gresit, ce mai, role-model.
    Subiectul prostiei sau mediocritatii unora in gandire este atat de uzat, incat a prins si rugina...

    ReplyDelete
  2. Prost ai ales postarea asta sa lasi un astfel de comentariu :)) Daca alegeai oricare alta, mai intelegeam...
    Blogul asta, ca si cel principal, sunt, asa cum ti-am mai spus, scrise in primul rand pentru mine si reprezinta o modalitate de a ma elibera de stresul si presiunea psihica de la munca.
    Nu ma cred geniu, dar personele despre care vorbesc eu aici nu au nici macar o inteligenta medie. Deci, nu putem vorbi nici macar de mediocritate. Si nu m-ar deranja daca prostia lor nu ar interactiona intr-un mod negativ cu viata mea. Despre asta e vorba ;)
    P.S.: Mi-ar placea mie ca subiectul asta al prostiei sa fie atat de uzat incat sa nu mai fie cazul sa vorbesc despre el, sa nu mai am motive, sa nu mai am...subiecti ;)

    ReplyDelete