Tuesday, March 30, 2010

Fiecare secţie cu poliţia ei...


N-am mai scris de mult timp şi nu am nicio scuză pentru asta. Exemplele de prostie au venit în avalanşe, însă eu n-am mai găsit puterea de a mă lupta cu ele. M-au dovedit, o bună perioadă. Acum, însă, am revenit cu forţe proaspete, gata să mă distrez, să fac haz de necaz şi să descopăr noi moduri de a marca şi taxa prostia, în toate formele ei.

Să începem cu o încălzire uşoară.

Din ciclul “folosirea deficitara a limbii române poate dăuna grav vederii / auzului” vă prezentăm următoarea adresă:

CATRE POLIŢIA SECŢIEI 5

Continuarea nu e nici pe departe la fel de amuzantă, prin urmare mă opresc aici, cu menţiunea că preaştampilata şi parasemnata adresă a fost înaintată secţiei 5 poliţie.

O greşeală nevinovată, cauzată de oboseală e exclusă, pentru că, autorul ei e chiar şeful meu, pe care îl cunosc ca pe un cal breaz. Cu atât mai mult cu cât, tot ce avea de făcut era să modifice într-o adresă existentă, datele unei firme şi secţia de poliţie de care aparţinea. L-a depăşit problema.

Cei de la poliţie ne-au înapoiat adresa cu număr de înregistrare. De la ei nici nu mă aşteptam să observe greşeala. Apoi, am suportat ruşinea de a trimite aceeaşi adresă la o instituţie financiară bancară, pentru care urma să prestăm nişte servicii. Penibil.

4 comments:

 1. De la politisti nu poti avea pretentii ... Unuia ii dictam eu procesul verbal, ca nu era capabil sa forumuleze singur ( eu chemasem politia, ca urlau manelele in bloc ) ...

  ReplyDelete
 2. Bun titlu, se muleaza bine se subiectul acticolului:)

  ReplyDelete
 3. Salut!
  Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/
  :) Numai bine!

  ReplyDelete